دوشنبه، دی ۰۳، ۱۳۸۶

Religions myterna (2)

Sauromater är serbokroaternas förfäder


Milan Hustič bevisar med hjälp av hundratals arianska ord som ingår i kroatiska språk att kroater härstammar från aryanska (indo –iranska) stammar. Man kan tolka hans bevis på så sätt att sauromater, vilket också Tadeusz Sulimirski (författaren till ”Sarmaternas bok”) säger, är serbokroternas förfäder. Sauromaternas andra språk har varit skytiska vilket har varit ett indo –iranskt språk. Vi vet att sauromater bott mellan två aryanska stammar en i öst och en i väst, och att deras språk och kultur naturligtvis har påverkats av dem: Herodotos bevisar att sauromaternas forntida hemort låg mellan floderna Don och Volga. Väster om de bodde skyter (skoloter). De styrdes av en indo –iransk stam. Deras mytiska konung hette Kolaxais, som den första delen av hans namn, det vill säga, kola (kula) är ett indoaryanskt ord, och det betyder familj. Och den andra delen, det vill säga xais är ett iranskt ord som betyder konung. Själva skyternas (skoloternas) namn betyder skål på germanska och ursprungligen är ordet skolo (=skål, skora) skytiskt och persiskt. Deras underkuvade folk var slaviska stammar, vars namn kommer från kungliga skyternas eget namn, det vill säga skolot (skolo-t): ”t” är pluralformtecken i skytiska och namnet skyth är grekisk och betyder skål.
Öster om sauromaterna bodde en slavisk stam som hade jämlika fruar och hustrur; de hette issedoner (amazoner, ”de djärva och styrande damernas folk”, serber). De ändrade skallens form hos sina barn och den här traditionen genomfördes även av alanerna och sauromaterna. Dessutom hade sauromater ett matriarkaliskt samhälle i likhet med issedonerna. På så vis vet vi varför Plinius den äldre räknade serberna som en alanisk stam, som var deras grannar i öst.
Ett stort misstag i historieskrivningen drabbade sauromaterna, som var ett slaviskt folk, när de felaktigt räknades som nära besläktad med iranier. Problemet dök upp när de forntida iranierna räknade sig som nära besläktade med sauromaterna. Avesta (iraniernas gamla religionsbok) hyllar sauromaterna under namnet Sairima (”de stora styrande”) och de romerska författarna Plinius och Diodrus har skrivit att ” iranier säger att sauromater är besläktade med oss”. Siraker (”de små styrande sarmater”) hade också kungliga höga gravar enligt arkeologerna. Den ursprungliga betydelsen till sauromat och sarmat är matriarkat.
Enligt Herodotos ”var sauromaternas modersmål amazonska”, och det skiljde sig stort från skytiska så mycket att de inte kunde förstå varandra, men sauromater hade sitt andra och internationella språk skitiska, fastän deras uttal passade illa för detta, eftersom deras amazonska mödrar inte kunde lära ut skytiska språk på ett bra sätt”.
Vi vet att sauromater flyttade till Balkanhalvön och Polen underperioden 300- 150år före Kristus. Här kallades de för sarmater och ixamater ( ”de med metalliska fjällpansar”).
De nedanstående etymologiska bevisen visar oss att serbokroater är sauromaternas ättlingar:
1- Ordet sauromat (i varianten sau –rom- ati) betyder på slaviska språk ”folk som har gula hår”: den sista delen i sin andra variant dvs., ”mati” betyder ringbrynja och fjällpansar på sanskrit och skytiska. Namnet Sauromat har ursprungligen tillhört kroaterna.
2- Deras iranska namn det vill säga Sairima betyder på kurdiska (mediska –skytiska) ”folk som lever gemensamma tillsammans” och ”den stora behärskande stammen”.
3- Det mytiska namnet Amazon betyder även ”folk som är helt klädda i ringbrynja och fjällpansar”. Då har namnet Amazon varit gemensamt för sauromater och issedoner.
4- Serbernas namn i varianten Sarb (= sarva) betyder på skytiska och sanskrit ”alla, hela och folk” och skyter nämnde serbokroaterna även för katiarer som har samma betydelse som serb och kroat på gamla iranska språk: Skytiska språk tillhörde iranska grupper fastän deras ordförråd närmade sig sanskrit. Naturligtvis kunde namnet Sarmat (Salm) härstamma av de skytiska -och iranska indicierna Sar och mat vilka betyder de som har svarta hår (mytiska Syamaks folk). Mer rimlig betydelse till detta namn är ”folk som har ett matriarkat samhälle”.
5- Kroaternas namn, som betyder anarkistiskt folk i de gamla iranska språken har även varit Jazyger (”de främre”) som har varit namn på den ledande grupp av sauromaterna: Ordet Jazyg, som betyder främre på iranska språken är motsägande till antaiska sarmaternas namn, vilket betyder de vid sidan boende sarmaterna. Vi vet att sauromater med sina långa svärd och fjällpansar har varit forntidens chevalierer (katafrakter). Det är anmärkningsvärt att namnet khorovat i avesta är synonymt med serb i sanskrit, som betyder det tillsammansboend folket.




Wousouner är bulgarernas bortglömda förfäder.


Nyligen har jag märkt att wousouner, som kinesiska antika källor presenterat i Mellan Asien, utgör majoriteten av bulgarerna.


1 Enligt kinesiska gamla källor hade wousounerna (samma som somliga eller majoritet av bulgarerna) rött hår och blåa ögon.
2 De var så starka och talrika att både hunner och kineser skickade sina prinsessor som hustrur till deras ledare. De hade alltid trettiotusen bågskyttar beredda till krig.
3 De var västra grannar till hunnerna, det vill säga de var på hunnernas väg till Europa, och de försvann från Mellan Asien efter det att hunnerna flyttade till slaviska stammars land i Östeuropa.
4 De var hästskötare liksom bulgarerna och de flesta av deras rika män hade var och en omkring 4000 hästar.
5 Enligt historiska indikationer var de i majoritet bland utiguriska och kutriguriska hunner när de byggde det bulgariska förbundet. Det hunniska och turkiska ordet bulgar (dulolar) betyder just ”en samling av olika folkslag”. Det här namnet är motsägande till sabiriska hunnernas namn, som betyder de förgrenade hunnerna. Själva namnet hunn betyder folk och armé på skytiska.
6 Enligt kinesiska källor ”liknade deras nomadiska livsstil hunnernas liv” och därför blev de lättare dragna till det bulgariska förbundet.
7 Deras språk var enligt turfanska skrifter från de indoeuropeiska språken. Detta språk var mera besläktad med europeiska språk än indoiranska (vilket tokharer hade talat) till exempel wousounerska ledarnas namn med kinesiska uttal är Kwenmo, Talo och Youtsi, vilka är inte uralaltaiska

Själva wousounernas namn är skytiskt (indoiranskt), vilket betyder de som har fina hundar: Enligt kinesiska källor de [under namnet Khishko (”de, som har fina hundar”)], trodde att de var ättlingar av en brun hund och de själva hade brunt hår och blåa ögon. I Avesta (iraniers gamla religionsbok) kallas den här alanska mytiska stamfadern/ hunden för Takhmoropa (Tyr, eller Tor), som även betyder den hundgestaltade hjälten. Dessutom känner de gamla iranska myterna i Sandbad nameh en stor och stark hund som heter Uzin (Uzun), vilken är en variant av Wousoun. I de skytiska myterna, som berättas av Herodotos, uppkallas han under namnet Arpoksais (”vagn landets konung”) kung till traspier (”hästskötarna”, ryssar och wousouner) och katiarer (sauromater, serbokroater). Det är en felaktig teori att hunner blandats med neurer och byggt magyariska förbundet. Ungrare (magyarer) är bara de magiskberömda och de som vargylande (varggestalt varande) neurerna (”magikerna på skytiska”) eftersom deras tredje namn, det vill säga, hongri (öngör), just betyder magikernas folkslag på turkiska (inte hunnernas folkstam, som man möjligen har tänkt på). För att bevisa wousouner har varit probulgarernas majoritetsförfäder räcker det med att bevisa de fornbulgariska skrifter, som man tror att det är blandat med makedoniska, har varit skrivna på wousounskslaviska. Det verkar som de vita hunnerna (hoatunerna, ”det ärade folket”), som bott i mellan Asien, inte har varit ytterligare en stor grupp av wousounerna, eftersom deras språk har varit skytiska, man kan säga en blandning av iranska språk och sanskrit. Själva Hunnernas namn betyder onda folket på kinesiska, även på avestaiska språk.
Om katiarer måste vi tillägga att de var delade i fyra stora grupper när de levde mellan floderna Don och Volga och områden runt omkring dem.

1- Jazygernas namn betyder ”de främre” på persiska och ”språk” på slaviska. Deras namn kommer i iranska myter under mytiska namnet Fravak som betyder ”den språkande”.
2- Amazoner, som betyder ”de starka damernas folk”, har varit serbernas förfäder.
3- Antaiska sauromater som deras namn betyder vid sidan boende sarmater.
4- Siraker som deras namn betyder den små styrande stammen.



Turkarnas namn

Skythernas myter nämner ett folk vid namn fader Gorgod (vilda djurens beskyddare), vilkas namn lever kvar i själva turkarnas namn vilket har samma betydelse som Gorgod. De har varit från altaiska stammar. Deras senare gemensamma namn har varit Turk, som är ett skythiskt namn; de ursprungliga turkarna, som deras namn betyder ”folk med gud -och totemdjuret varg” hos de indoiranska skytherna, har varit en blandning av de indoeuropeiska masageterna (alaner) och de altaiska stammarna, eftersom deras andra gamla namn dvs. Asina (örnfolket) även är skytiskt och detta har ursprungligen varit ett namn på de blonda alanerna (asier). En stor stam av dessa halvblonda turkar heter Kirkiz, vars namn betyder ”folk med blonda hår” på skythiska.
Om turkarnas totemdjur som är varg måste vi tillägga att deras myter nämner detta med två olika namn dvs. Gökburi och Bozkurt, som betyder den himmelska och gråa vargen. Och de kallade sig även Turkesh (bundsförvant med vargen) och Gökturk (den himmelska- eller gråa vargen) och Turuk (vargens folk) och Turkut (heliga vargens folk). I persiska använder man numera ordet tur-e (”liten tur”) om sjakal och man har glömt den gamla betydelsen till turernas (skythernas)- och turkarnas (asinaernas) namn dvs. vargen, men den forntida skythiska berömd konungen vid namn Partatuva har haft öknamnen Tur respektive Likus hos iranier och greker som båda två betyder varg.
Nordiska myter nämner de Heimdalls dyrkande folk vid namn vid namnet Angeyia (”de i kant boende”) tillsammans med Imd (amt, slaver, tyskar), Atla (”de Edsvurna svear, daner och norrmän), Ulvrun (”de som varg ylande samer”),Iarnsaxa (”fäktare”, Sachsare), Eistla (”estländare”), Greip (”gripar”, ”liver”) och Gjalp (”bönder”; polacker, tyskar). Här antyder inga namn till turkarna, som jag sökte förut anknytning mellan de och turkiska stammar.

Enligt en gökturkarnas myt bodde de först vid norr om Kaspiska havet och de flyttades därifrån från till öst av tatarer (hunner).



























Den bibliska historien

och

Filosofin
























Vem är vem i bibeln?

1- bibelns patriarker

Avesta och bibeln har mycket gemensamt:

Adam och Eva är babyloniernas Adapa och Ea men de härstammar inte direkt från den bevarade Adapa och Ea-myten: Adapa och Eas myt liknar i sin grund Adam och Evas myt i Gamla testamentet men den här härstammar från den variant av Adapa och Eas myt som Ea (jordens ormskepnade gudom) lurar Adapa och hans hustru. Arkeologerna har hittat en klar bild av dem på en arkeologisk sten. Adapa betyder ödets anfader vilket passar även beträffande Adams myt. Snarare är Adam en semitisk variant av det sumeriska namnet Adapa. å andra sidan är Adam (den levande kroppen) den förste mediska konungen Diaokos (domare) som iranier benämnde honom den förste Keyan (domarkonung). Ordet Keyan i semitiska språk är synonymt med Adam, dvs. den levande kroppen. Diaokos skickades i exil av assyriska Konungen Sargon den andre till Syrien (vilken var jämförbar med Adams utvisning från Edens gård).
Habil och Kains myt härleder säkerligen från babyloniska namnet Habil-kin-um som betyder ”så synd om från den originella missade sonen”; man namngav detta till det andra nyfödda sonen när den första sonen redan var avliden. Det här var bland annat ett namn på två kutiska konungar i Babylon. Kain betyder på persiska-mediska domarkonungens son, då är han Diaokos´ son Opite som betyder han med ärade fadern. Myten om Kains exil till landet Nod (vandrande folkets land) säkerställer detta, eftersom Opite kom tillbaka från Urartu till vandrade medierna (de starka medierna) efter sin fars exil. Enligt assyriska källor gjorde han uppror i Medien (nordvästra Iran). Kain (Kaenus) på grekiska betyder den nya (sonen).
Set (”ersättare”, ”kvarlevande”) är egypternas Seth (egyptisk Kain) som dödar sin populära broder Osiris.
Anos (”den dödlige”) är både iraniernas första människor det vill säga Gaya- meretan och hans son Mashya som både betyder den dödlige i avesta.
Sedan dess börjar de historiska mediska konungarnas namn:

Hanok (”den lysande” på mediska och persiska) är mediska konungen Avakastar den förste som gjorde upprör mot Assyrier. Man kan översätta detta namn till Källans konung, då är han ursprungligen mediska konungen Kheshtheriti (den starka konungen).
Kenan (”källans konung” på mediska) eller Irad (”flytig” på hebreiska) är mediska konungen Kheshtheriti (”den starke konungen”). Han var kung i området kring Partuka (Barnaka, som betyder källans land). Partuka ligger söder om Tehran. Den här konungen besegrade assyriska konungen Ashurbanipals styrkor i norra Iran.
Mahalalel (”guds lov”), Mehujael (”slagen av gud”) och Jered (”nedstigande”) är den olycklige mediska konungen Fraoret (”den religiöse”) som dödades av skytiska konungen Madia son av Partatuva i söder om Kaukasus.
Metusael (”guds man”) och Hanok (2) är den mediska berömda konungen Avakastar (”den gode konungen”, Kiakasaro, avestas hjälte) som förstörde det grymma assyriska riket för evighet. Hans andra bibliska namn är Josua som betyder frälsaren. I Koranen kommer hans namn i varianter Al-yasa, Yosha (frälsaren) och Edris (”han med gott ryckte”) och Ilyas (den gudomlige).
Metusala (”spjutets man”) eller Lemek (”den rike och maktige”) är den sista mediska konungen Ishtuvigu (”den rike”, eller ”spjut kastare”). Bibeln och avesta är eniga att han hade två fina och berömda husfruar. Hans barnbarn från en av sina döttrar var Tubalkain (”världs ägare”) som är iraniers berömda konung Cyrus (Fridon). Lemeks andra barnbarn från sin dotter Ada är Jabal (”han som glider bort”) och av det här namnet menas säkerligen kurderna (koranens Ad folket), eftersom kurdernas namn betyder vandrarna på de iranska språken.
Lemeks son, det vill säga, Noa (”han som överlevde”) är babyloniernas Utanapishtim (”han som fått evigt liv”). Hans namn är ett semitiskt mellanspel mellan mediska historiska och mytiska konungar.


2- Tydligen är Noas ättlingar de mytiska skytiska och iranska stamfäderna

Sem, Ham (”varm”) och Jafet är i tur och ordning iraniers samak (”borta boende”, ”mörkt”, babyloniernas Gilgamesh), stamfader till folket i Kharazm (”solens land”) eller Afrika (landet som har ingen kyla) och grekernas Iapet, som betyder fader till jordens befolkning på skytiska och grekiska, men bibeln har sin egen uppfattning av de här namnen och de räknas som förfäder till Mellan Österns befolkning och grekerna.
Arpaksad och Sela (”beväpnade” eller predikant) är skyternas Arpoksais (”vagnlandets konung” grekernas Hermes): Arpaksads namn kommer i avesta i form Takhmoropa (”Arapas =vagnlandets hjälte”). Namnet Sela är ett binamn till Takhmoropa, och i andra betydelsen är han avestas Fravak, även har azerbadjaniernas mytiska stamfader, Gorgod samma betydelse (predikant).
Eber (”vid sidan boende”) är skyternas Lipoksais (”vid sidan boende folkets konung”), det vill säga iraniernas Samak (Vigard).
Peleg (”han som delade landet” koranens Shoeib) är skyternas Kolaksais, som enligt Herodotos delade sitt land (Ryssland och Ukraina) bland sina tre söner.
Regu (”upphöjd”) är roksolaner (”de upphöjda alanerna”, masageterna) som bodde vida omkring Aral sjön.
Serug (”gren, klänge”) är den skytiska -och persiska stammen drupikier (darbiker, ”de som använder gren och klänge”): De hade en berömd dryck av en växt som kallades ”haoma”.
Nahor (”varm”) är tecken på Kharazm (”solens land”)
Tera är skyternas Targitai (”fader till jordens befolkning”; eller ”den upphöjda fadern”).
Abram (”den upphöjda fadern”, ”hebréernas ledare”) eller Abraham (”fader till många folk”) från ena sidan är Targitai (”den upphöjda fadern”) och från andra sidan är hans son, Kolaksais (”familjens konung”) som räknades konung till många folk mellan Kina och Balkans halvö. Hans bröder Nahor (”varm”) och Haran (”Väg”) är i tur ordning stamfadern till folket i Kharazm (”solens land”, västra Uzbakstan) och stamfadern till parterna (”väglandets befolkning”) sydost om Kaspiska havet. Då har mytiska Abraham inte varit ursprungligen från Mesopotamiska urtida staden Ur (”den ljusa staden”) utan från Ur menas Ursprungligen de mytiska glödande redskapen från guld som enligt Herodotos ägdes av Kolaksais, och de var egentligen namn på de talrika folk som bodde under skyternas styrelse.

3- Abrahams ättlingar är de historiska skytiska, kimeriska, och mediska konungarna

En viktig och gammal arameisk källa talar om att Isak och hans son Jakob angrep det assyriska väldet, och vi vet vem de har varit i historien.
De var de skytiska konungarna Ishpakai (”gudagåva”) och hans son Partatuva (”den mycken starke”). På grund av deras namn och bragd är det klart att de är bibelns Isak och hans brottande son Jakob.
Isaus är kimeriska befälhavaren Teushpai (”han med starka fötter”) som i sin tur angrep Assyriska väldet. Hans namn kommer i avesta i varianten Teusa.
Ismael (”gud bönhör”), som felaktig räknas Arabernas stam konung är egentligen konungen Fraoret (”den religiöse”) som dödades av skytiska konungen Madia son av Partatuva. Som vi sagt var Fraoret från landet Barnaka (”källans land”), söder om Tehran, och han styrde den mediska stammen aribier (”arianska stam”) som felaktigt jämställts med araber.
Till sist är Madia (”den vise”) bibelns Josef (”ökning”) eftersom Madias namn på semitiska språk betyder just ökning. Dessutom får Madia samma som Josef dyrbara gåvor från Egyptens Farao. Det är märkbart att en stor grupp av Madias trupp stannade kvar i Bet-Sean (Skytopol) i Israel. Liksom Josef blir Madia gripen i sitt underjordiska palats.

4 Moses är en kombination av Guden Mithra (Mose) och Hyksos´ konungen Kamose

Vem är bibelns och koranens Moses? Historiker gissar att det är en guds namn, men vilken gud? De vet inte mer. Det är en indoiransk gud i veda och avesta som hettit Mithe och Mithra. Han är solens och löftets gud och hans namn kommit till Egypten genom mitanier som varit en indoiransk stam. Koranen har givit Moses efternamnet Kalimolah som betyder ”interlokutör med gud” och det har givit honom solgud- och löftegudskaraktär. Från andra sidan vet vi att den sista hyksosiska konungen som utvisades från Egypten (och förföljdes av egypterna omkring 1567 före Kristus), heter Kamose som betyder just ”interlokutör med guden Mose” och en egyptisk konung som besegrade och för följde hyksoser, hette Ahmose, som betyder ”guden Moses broder”. Själva mitaniers namn kommer av deras sakralsolguds namn, det vill säga från Mithe (Mithra) som betyder ”sol och löftegud”. Egyptens hebreiska och arabiska namn dvs., Mesr härstammar från den här mitaniers sol- och löfteguds namn. Mitanier var hyksosernas (”utländska kungarnas”) militära arm.

5 David och Salomon är de forntida persernas befälhavare

Även den historiske David och hans son Salomo hör till perserna och de är ursprungligen den andra Kambudjia (”lycklige”)- den krigiske Cyrus2 och den fredlige Cyrus3. Själva judarnas Salomo är en mytisk figur som trotts vara bebyggaren av Jerusalem och dess tempel.

Vem har varit den historiske och mytiske Jesus Kristus?
Svaret är:
Zeloten Judas son av Zipporai och den heliga unga guden Adonis

Enligt Josefus Flavius (judisk historiker i första århundradet) kan Jesus Kristus bara vara ett smeknamn, eftersom Josefus berättar om alla de viktiga händelserna och alla de kända personerna i Judéen i första århundradet, men han känner ingen som egentligen heter Jesus Kristus.* Då blir det aktuellt att söka Jesus Kristus riktiga historiska namn. Detta är ett viktigt världsmysterium. En grupp historieforskare tror inte alls att det har funnit en man vid namn eller med epitetet Jesus Kristus med liknade karaktär. Till exempel påstår Albert Schweitzer: ”Den Jesus av Nasaret, som uppträde som Messias, förkunnade gudsrikets sedlighet, grundade himmelriket på jorden och dog för att ge sitt verk dess slutliga helgd, har aldrig existerat.” En andra grupp som är djupt troende på nya testamentet hyser inga tvivel att Jesus Kristus har varit en halvgud/halvmänniska i början av vår tideräkning med samma karaktärsegenskaper som Nya Testamentet visar. Jag hör till den tredje grupp som tror att det finns en historisk kärna om Jesus Kristus i Nya Testamentet på det sättet att det funnit en revolutionär judisk religionell ledare i Palestina med de stora delarna av de kännetecken som Jesus Kristus haft. Man kan bevisa att denna revolutionära präst ursprungligen har varit Judas son av Zipporai som är Zelotpartiets grundare. Då har han levt dubbel så länge som man trott och han har haft familj och barn.

*Om man lägger undan de falska bilagor om Jesus Kristus och Johannes döparen, som finns i Josefus Flavius´ ena verk ”Judarnas gamla historia”.




Judas son av Zipporai är den historiske Jesus Kristus

Judas av Galiléen, som gjorde politiskt- och kulturellt upprör i Jerusalem 5 år före Kristus samt mellan år 6 till 30 efter Kristus, var inte samma Judas av Galiléen, som stred mot romarna från år 4 före Kristus till år 6 efter Kristus. Detta stora misstag att jämställa dessa med varandra har åsamkat stora problem för religionhistorien eftersom den första och okända Judas av Galiléen är den historiske Jesus Kristus, den andra Judas av Galiléen var ursprungligen från staden Gamala i öster om Kinneretsjön (Galileiska sjön). Hans fader hette Hezekiah som var rövare och dödades av Herodes den store. Enligt Josefus Flavious och Apostlagärningarna öppnade denna Judas av Galiléen konungens tyghus i staden Sepforis i Galiléen och beväpnade sitt folk, men han besegrades och dödades av Kvintilius Varus som var romersk ståthållare över Syrien från 4 före Kristus Till år 6 efter Kristus.
Den förste Judas av Galiléen, som vi jämställer med Judas son av Zipporai, var en berömd präst/ filosof och hans kamp mot romarna var i högsta grad ideologisk. Josefus Flavious, som levde mellan år 37 till 100 efter Kristus berättar följande om honom:

V111
Judas från Galiléen och de tre judiska religionspartierna

Arkelai-området förvandlades till en provins, och en romersk riddare vid namn Koponius sändes dit såsom ståthållare, vilken erhöll av kejsaren oinskränkt makt. Under hans tid (6- 9 e. Kr.) förledde en viss Galilé vid namn Judas sina landsmän till avfall, i det han påstod, att det var en skam, att de betalade skatt till romarna samt erkände utom gud även dödliga människor såsom sina styresmän. Han stiftade en egen sekt, som icke hade något gemensamt med de andra sekterna.***

***Detta är ett av de ställen, på vilka Josefus avsiktligt döljer det verkliga sakförhållandet.

Om denna Judas av Galiléen och hans son Manaim talar Josefus med dessa ord:

Emellertid hade en viss Manaim (Menahem), en son av den namnkunnige sofisten (skriftlärde) Judas, med tillnamnet Galiléern, vilken hade en gång under det Kvirinius var ståthållare, förebrått judarna, att de lydde både gud och romarna. Han begav sig med sina lärjungar till Massada, öppnade konung Herodes´ tyghus och beväpnade utom sina egna landsmän även utländska rövare och återvände i spetsen för denna skara, som utgjorde hans livvakt, såsom hade han varit en konung, till Jerusalem…

Den här skriftlärde Judas som byggde Zelotpartiet (ivrarna) måste vara Judas son av Zipporai, vilken hans elever fällde ner den gyllne örnen (Romarrikets symbol) från över porten av det berömda templet i Jerusalem och slog sönder den i bitar.
I Judaica uppslagsbok läser vi följande om Judas och hans elever:

JUDAH, SON OF ZIPPORAI (first century), patriot.

According to Josephus, Judah was a sophist of highest reputation among the jews, an unrivalled interpreter of their ancestral laws, and educator of the youth. Taking advantage of Herod’s illness (4 B.C.E) he, together with his friend and fellow scholar Matthias son of Margalot, persuaded their disciples to pull down the gold eagle, the symbol of Rome, which Herod had erected over the great gate of the Temple, since it was contrary to Jewish law. The two scholars together with their disciples were burnt alive on the command of Herod shortly before his death.

Josefus berättar i ”Judarnas krig mot romarna” indirekt, att Judas och hans vän Matthias och några av deras elever brändes av Herodes den store:

Mycket ogärna lämnade konungen sitt bifall härtill; han lät levande bränna dem, som hissat sig upp på taket ävensom de omförmälde skriftlärde; de andra, som fängslats överlämnade han åt bödeln till att avrättas.*

* Platsen, där denna dom gick i fullbordan, var Jeriko i nordväst om Jerusalem.

Men när han berättar mer om den här hädelsen i ”Judarnas gamla historia” säger han bara att:
Matthias och några elever brändes till död och många elever avrättades. De var minst 40 till antalet.

Då finner vi att Judas son av Zipporai och några av hans elever räddade sig från hädelsen, och de rymde söderut till Egypten, mycket möjligt till Sinaiöknen, hos de självständiga halvarameiska och halvarabiska nabatéerna. Hur som helst kom säkerligen Judas och hans elever till Judéen efter år 6 efter Kristus, då Arkelaos son av Herodes den store, blev avsatt.
De nedanstående anledningarna försäkrar att Judas son av Zipporai har varit den historiske Jesus Kristus.

1 Judas var liksom Jesus bördig från Gallileen.
2 Han hade lärjungar som vandrade med honom på långa turer i olika städer i Palestina.
3 Hans anhängare kände honom som en religiös politisk ledare för hela Judeen.
4 I Matteus Evangelium,14 står denna rapport: ”Sedan kom Johannes döparens lärjungar (egentligen Matthias´ elever) för att hämta Johannes lik och begrava det, och de gick till Jesus för att berätta vad som hänt. När Jesus fick höra nyheten for han iväg med en båt till en avlägsen plats för att vara för sig själv”. Däremot lyckades Judas son av Zipporai fly från Herodes den stores vrede, men hans vän Matthias och 40 personer av deras lärjungar brändes till död eller avrättades.
5 Som vi sagt befallde Herodes att döda omkring 40 personer av Judas och Matthias unga elever vid Jesu födelsetid. Däremot, enligt Matteus Evangelium, flydde Josef och Maria och det nyfödda Jesus till Egypten, men de andra nyfödda pojkarna i Betlehem dödades av Herodes soldater.
6 I sin tid var Judas en mycket lärd och berömd person bland judar, och han försökte reformera judarnas kultur och samhälle, och göra det fritt från romanisering.
7 Enligt Judas undervisning var det en skam, att de betalade skatt till romarna samt erkände utom gud även dödliga människor såsom sina styresmän. Denna fras är jämförbar med Apostlagärningarna 29/5 som säger att Petrus och apostlarna svarar ”Det är viktigare att lyda gud än att lyda människor”.
8 Markus Evangelium, 1 informerar oss: en dag kom Jesus från Nasaret i Galiléen och blev döpt av Johannes i Jordanfloden. I det ögonblick då Jesus steg upp ur vattnet, såg han himlen öppna sig, och den helige Ande sänkte sig ner som en duva över honom, och en röst från himlen sa: ”du är min älskade son.Du är min utvalde.” Vi vet att Judas faders namn dvs. ”Zipporai” är en sort fågels namn, och ”Judas” betyder utlovad.
9 Två av Judas söner som styrde Zelotpartiet, och korsfästes av romarna omkring år 47 efter Kristus, hette Simon och Jacob (James). Vi vet att de här två räknades bröder till Jesus Kristus i Nya Testamentet. Det är intressant att de även har en broder som heter Judas.
10 Som vi sagt fällde Judas och Matthias elever den gyllene örnen ovanför porten till det berömda templet i Jerusalem och förstörde den i bitar. Däremot i Matteus evangelium 12/21 berättas det: ”Sedan gick Jesus in i templet i Jerusalem och drev ut köpmännen och välte omkull myntväxlarnas bord och stånden där man sålde duvor.” Enligt historieforskarna har man inte sålt någonting inom templet i Jerusalem. Då utgör den historiska händelsen den gyllene örnens förintelse av Judas och Matthias elever.
11 Judas namn som betyder prisad och utlovad kunde räknas som synonym till Jesus, som betyder frälsaren.
12- Enligt Matteus evangelium har endast Jesus nämnts Nasaré (Galilé) efter hans
tillbakakomst från Egypten. Därför har Judas son av Zipporai (den historiske Jesus
Kristus) inte nämnts som Galiléern redan tidigare.

Med en noggrann utredning av Adonis´ myter och evangeliska berättelser kan man hitta kombinationen bland Adonis- kulten och den preliminära kristendomen:
Enligt den kända fenekiska och grekiska Adonismyten hade Syrien en konung vid namn Téias (gud), Afrodite (kärleksgudinnan) tvingade hans dotter Mira, att vara samlagspartner med Téias i tolv mörka nätter. Efter tolv nätter förstod Téias att damen var hans egen dotter ”Mira”. Då bestämde han att skulle döda henne, men hon hann fly. Hon tog sin tillflykt till gudarna. De förvandlade henne till Myrrhe- trädet. Efter tio månader födde hon ”Adonis” (herren). Afrodite, som blev mycket förvånad över barnets skönhet överlät honom till Persefone (underjordens gudinna) för att vårda honom. Persefone Tyckte mycket om det här sköna barnet, därför tänkte
hon inte lämna honom tillbaka till Afrodite. Så blev det en konflikt mellan de här gudinnorna, men poesigudinnan ”Kalliope”- enligt en annan berättelse själva Zeus- löste den här konflikten på så sätt att Adonis bor en tredjedel av året hos ”himmelska Afrodite” och en tredjedel av året tillbringar han hos underjordsgudinnan Persefone och den tredjedel av året som blir kvar får han välja själv. Han valde att vara med Afrodite under den här frivilliga tiden.
På basis av fenikiernas kult dog Adonis på en särskild dag, men uppstod dagen efter sin död. Fenikierna sörjde och firade de här två dagarna: En dag som han dog sörjde de honom, damerna grät medan männen anordnade begravningsceremonier. De använde en bild av honom. Dagen efter firade de Adonis´ uppståndelse, medan de lyfte Adonis- bilden.*

* Sir. James George Frazer: Adonis. Attis. Osiris. London 1907.

Man kan tro att ordet Adonis (herren), som var ett annat namn på fenikiernas Baal (herren) och ett naturligt smeknamn på Judas son av Zipporai, sammanfogade guden Adonis med filosofen Judas, och de här två gudomliga och prästerliga dimensionerna formade tillsammans Jesus Kristus gudomliga och mänskliga sidor. Naturligtvis döpte kristendomen den här Adonismyten och Adoniskulten. I denna Adonis myt kan man jämföra Téias, Mira, Myrrhe* och Persefone med Nya Testamentets Gud- Herodes, Maria, Misraim (Egypten) och ”Josef” (Jesus Kristus´ ”uppfostrare”). Den här sammanbindningen och blandningen gjordes säkerligen i evangelisten Markus tid, eftersom Markus egen mor hette Maria och hans älskade morbror hette Josef, som enligt apostlagärningarna fick smeknamnet Predikanten Barnabas. De här tre personerna (Markus som egentligen hette Johannes, Maria, Josef) tillsammans med Paulus och Petrus spelade stor roll i kristendomens ideologiska ordning, existens och utveckling.

*Enligt Matteus´ Evangelium 11/2 medförde de vise männen från österns länder bland annat myrrhe (myrra) som gåva till Jesusbarnet. Maria (Mariam) betyder heliga moder på syrianska. Hon är egentligen grekernas Demeter (”heliga moder”) som uppfostrar ett grekiskt kungabarn med motsatta namnet till Jesus dvs., Demofon (folkdödaren). Hans egen moder heter Metarina (den borta planterade).


Sammanfattning

Om man tar bort Adonis´ myter från evangelierna handlar resten om Judas son av Zipporai. Judas av Galiléen, som dödades av Kvintilius Varus år 5 efter Jesus Kristus, var inte samma Judas av Galiléen, som uppträdde år 6 efter Jesus Kristus och var Zelotpartiets grundare: Denne Judas av Galiléen visade sig samtidigt som Kvirinius var ståthållare över Syrien i stället för just den ovannämnda Kvintilius Varus. Den här Judas av Galiléen, som vi jämställer honom med Judas son av Zipporai, är den historiske Jesus Kristus.






Själva namnet Gud är anknuten med Nordens Tor

och

Europas namn har anknytning med germanska gudarna Tuesko (Vidar) och Balder

Beträffande vad Gudens namn betyder har europeiska etymologer hittat den rätta roten till detta i det indoeuropeiska ordet ghuto, av roten ghu (ropa), men vilken sort ropning? I förklaringen har de gått långt bort i Indien och tolkat detta namn felaktigt till ”den åkallade” i sanskrit, fastän på närmare håll, hos iranierna och de indoeuropeiska skyter som bodde i Ryssland och Ukraina har det här namnet betytt ”dunder”. Och vi vet att den även här är betydelsen till den gamla germanska åskgudens två andra berömda namn dvs. Donar och Vile. Men nordiska åskgudens berömdaste namn dvs., Tor har en annan rot och betydelse: Enligt iranska gamla myter tillhörde namnet Tor (Tur) ursprungligen skyternas (turernas) stamfaders gud och åskgud (Tor, Tagimasades). Hos de betydde Tors namn ”den starke guden”, som passar väl med Nordens Tors karaktär. Namnet Tor har även hos germanska stammar roten tva (tu) som betyder stark. Roten finns kvar i det svenska ordet tvinga.
Själva det iranska ordet för gud, dvs. khoda, har samma rot som germanska namnet gud (dundraren). I koranen har man nämnt kurdernas gud vid namn Hud, som betyder dundraren och roparen. Namnet Hud har sin rot djupt i Mesopotamiens fornhistoria eftersom en stor grupp av kurder som kallas lorer fordom kallats kassiter. De styrde Babyloniska riket i andra årtusenden före Kristus för omkring 450 år. Deras kilskrifter noterar deras åska- och regn- gudens namn i varianter Hutha (hutaren, tjutaren) och Bureash (nederbörden). Man kan hitta de här forntida namnen i nordiska myternas Höders (Hades) och Bures (”skaparen”, guden) namn. Då är mysteriet löst och Gud och Hudha (Khoda) har haft gemensamma rötter och betydelser.
Det gamla grekiska namnet på Skandinavien dvs., Hyperborea (helt enkelt den bort boende gudens land) visar att Tyrs andra inhemska namn varit Bure (skaparen, guden).
Åke Ohlmarks jämställer Bures namn med Tyskarnas Tuesco eller Tuisco (egentligen guden med stora och starka sko), som varit tyskarnas himmelsgud. Han har gått vilse när han accepterat översättningen tvekönade till detta namn, eftersom Tuisco motsvarar exakt nordiska guden Vidar (han med ”utbredda” järnskor).
Den här forntida guden har varit mycket berömd i Nordeuropa och främre Asien, så att bibeln och avesta väl känner honom vid respektive namnen Jafeth (utbredda) och Takhmoropa (hjälten med utbredda fötter, nordbornas Vidar, Tyr). Denne gud kallades av skyterna till Lipoxais (Ripoxsais, hyperboreernas konung) som räknades konung till auchater (hyperboreer; skandinaver) och var motsatts till Arpoxais (harpyornas konung) som räknades stamfaderns konung till katiarer (ryssar), traspier (vitryssar). Då har Europas namn fått sina två inhemska ursprung av Baltikums (=Europas) namn dvs., germanska Hropa (=Svantovits land)och skythiska namnet, Aropa (Harpia =Livia).
De stora sulabilder som man ser i nordiska arkeologiska hällristningar tillhör den nordiska himmelsguden Vidar (Tvisco), som även nämns under namnet Hymer (”världsjätten”, sol- krigsguden Tyrs fader). Nordiska myter berättar även om hans jättekittel. Enligt grekiska gamla källor sade de halvgermanska och halvkeltiska bastarner till Alexander den store, när han frågade vad de är rädda för: ”Ingenting utom att sulan kan brista och himmelskitteln falla ner.”
Balder har epiteten den sköna guden och den här är en betydelse till Europas namn(den gode guden) och Svantovit (den heliga uppenbarelsen=Hropa) och Byelobog(den vite guden).


Allah och Jahves namn

Tillslut måste vi tillägga att de semitiska namnen Allah och Jahve, som båda två egentligen betyder ”är han som är”, är semitiska tolkningar av sumeriska och ackadiska guden, Enlils (en- la-il) namn, som har den ursprungliga sumeriska betydelsen ”vindens- och himlens härskare”: den före islamiska attributiva egenskapen till Allah har varit ”an- la- elaha- ella – allah” (”rätteligen finns det inte någon annan gud än Allah”), som är en klar beskrivning av babyloniska guden, Enlils namn på arabiska. Och Jahve (ja- hova) betyder på arabiska ”utropning efter han som verkligen finns”. Namnet Jahve är ursprungligen en översättning från indoiranska stammen mitaniers Asura och Jahve Sabaoth är mitaniers stamfaders gud Asura Mithra, som egyptier nämndes Mose(Moses).




De nordiska Ymer och Mimer
är
ursprungligen från Österled


De här mytiska jättarna har sina ursprung i kasitiska och indoiranska gudarna ”Immiria” -och ”Yima” och persernas ”Ahura Mazda”.
Först och främst ska vi berätta vad de nordiska myterna säger om Ymer och Mimer: Åke Ohlmarks hävdar i sin bok, ”Fornnordiska lexikon”, att Ymer är den urjätte ur vars kropp Burrs söner Odin, Vile och Vée skapade kosmos. Om hur detta gick till kan man läsa i Gylfaginning: ”Ginnungagapet självt var lika lästilla som vindlös luft: när nu hettans pust mötte rimfrostmassan, så smalt denna och dröp – och av dessa levande droppar väcktes liv av dens kraft som sände hettan, och det vart till en människoliknelse.Varelse, vart kallad Ymer (”tjutaren” eller ”dödens gudom”) men rimtursarna kallar honom Aurgelmer (”den i dyn råmande”)… Han var ond och alla hans avkomlingar, kallar vi därför rimtursar (rimfrosttrollar). Men det är sagt att när han sov, då föll han i svettning och då framväxte under hans vänstra arm en man och en kvinna, medan hans ena fot med den andra avlade en son… Det som därnäst skedde när rimfrosten dröp var att de blev till en ko som kallats Audumla (den vördnadsvärda). Ur hennes spenar flöt det fyra älvar med mjölk, och så livnärde hon Ymer… Burrs söner dräpte jätten Ymer. Men när hon föll, då rann det så mycket blod ur hans sår att de i detta kunde dränka rimtursarnas hela släkte utom en/Bergelmer (”roddare”)/som låg på en kista och kom undan med barn och blomma”.Därefter skapade de tre urgudarna av Ymers blod havet och floderna, av hans kött jorden, av benknotorna bergen, av hans tänder sten och grus, av hans ögonbrynsbågar Midgårds ringmur, av hans hjärna molnen under himmelen. Dvärgarna kom till på så vis att de formades av likmaskar ”som väcktes till liv… och kvicknat i Ymers kött”. Om Mimer berättar Ohlmarks att Mimer (”den porlande”) är en i det äldsta Asgård upptagen jätte, bror till Böltrons dotter Bestla (Odins mor) och alltså asafaderns vise morbror. Enligt Ynglingasagan utlämnades Mimer av asarna som gisslan till vanerna efter vanakrigets slut. Han halshöggs emellertid av vanerna av den underliga anledningen att de tagit guden Häner till hövding, och Häner kunde ingenting utan Mimers råd. ”De sände huvudet till Odin, och han tog huvudet och smorde det med örter, så att det inte skulle ruttna, och kvad galdrar över det och laddade det med sådan kraft att det kunde tala med honom och säga honom många fördolda ting. ” Huvudet lades i Mimersbrunnen under världsträdets östra rot. Men under den rot som vänder mot rimtursarna, där är Mimersbrunnen, i vilken visdom och mannavett är dolda, och han som är i brunnen heter Mimer. Han är full av visdomar emedan han dricker av brunnen ur hornet Gjallarhorn.Dit kom Allfader och bad om en dryck ur brunnen, men han fick den inte förrän han lade i brunnen sitt öga som pant” (Snorre Sturlusons Edda). I Runatal i Havamal sägs Odin vid sitt självoffer som hängd och spjutgenomborrad i världsträdet ha fått nio maktgaldrar av Mimer, som därtill gett honom en dryck ”av det dyra mjöd som östs ur Odrörer Upp”. ”Mjöd dricker Mimer morgon varje ur Valfaders pant”, heter det i Voluspa. Den jordiska Mimersbrunnen (Minnes brunn) låg vid helgedomen vid Gamla Uppsala, i blotlunden, som på grund av hovets rika skatter kallades Hodd-Mimers lund (”hodd”=”skatt”). Det var i den lunden som Liv och Livtraser överlevde Fimbulvintern. Kanske är Mimer en äldsta ktonisk gudomlighet vid Uppsalaviet …”
Kasiterna (de halvpersiska och halvkurdiska lorernas förfäder) som styrde babyloniska riket för mer än fyra hundra år (från omkring 1600 före Kristus) hade en kungafamiljgud som hette Immiria. Hans namn betyder på avestaiska ”den kloke ledaren”. Det här namnet är översatt i det gamla persiska språket till Ahura Mazda, som har samma betydelse som kasitiska Immeria. Vi vet att Ahura Mazda har varit persernas högsta gud. Indoiranska myter anknyter även Yimas (Imros) namn med Ymer och Mimer, eftersom han också är den förste dödlige gud/ konung som dödats av Adzidahaka (”jordens ormliknande gud- konung”). Han och hans tvillingsyster avlar tillsammans de människoliknande varelserna. Yima (som betyder tvilling och skål) har för sitt binamn avestaiska namnet Khashaeta (”lysande konung”). Naturligtvis ger den här egenskapen honom solkaraktär. Som vi sagt är Yima Khashaeta (skyternas Skolo) samma som Mimer knuten till sol och skål och dryck. Vi vet även att de nordiska myternas Ymers –och Mimers avhuggna huvud har anknytning med himlen och solen. Ymers skalle blir himlens tak och den kloke Mymer byter mot Odins solöga till sig en klokhetsbrygd. Dessutom är Mimer samma som Immiria (ljusguden på sumeriska) och Aura Mazda (”den kloke ledaren”) den klokaste bland jättarna och gudarna. De avestaiska betydelserna till namnen Ymer och Mimer det vill säga ”tvilling och skål” och ”den kloke ledaren” säkerställer att de här nordiska jättarna har iranska och skytiska ursprung, och deras myter kommit till Norden genom de arianska skyterna som styrde det forntida Östeuropa.
Det är märkbart att kasiterna även hade två andra gudar vid namn ”Buri-ash” (åska och regngud) och Gidar (krigsgud) som är jämförbara med Nordens Burr (”sonen”, Tor) och Nordens krigsgud dvs. Vidar (Tyr). En feminina Mimer var känd hos kelter vid namn Mm som räknades som kunskapens gudinna.

۹۱ نظر:

Anders Branderud گفت...

Hej!
”Adam och Eva är babyloniernas Adapa och Ea men de härstammar inte direkt från den bevarade Adapa och Ea-myten: Adapa och Eas myt liknar i sin grund Adam och Evas myt i Gamla testamentet men den här härstammar från den variant av Adapa”

Ditt resonemang antar detta; det kan vara tvärtom.


Du skriver: ” Who are the Bible and the Koran Moses? Historians guess that there is a god's name, but which god? They do not know more.”

Ang. Bibeln och arkeologi:
Läs t.ex. artikeln skriven 2009.09.25 1320 på www.netzarim.co.il ; ”Web cafe blog” (vänstermenyn).

Se även följande artikel: http://bloganders.blogspot.com/2008/01/israelerna-tog-hjlp-av-en-tsunami-i.html

Se även boken “Mirrored Sphinxes” på www.netzarim.co.il som visar mycket som har bekräftats m.h.a vetenskap, inkl. arkeologi, av det som står i Torahn.

Boken visar tydligt att Mosheh (hebreiska ) är en historisk person och inte en myt.

Här finns ett bevis för en intelligent Skapare och Hans syfte med mänskligheten : bloganders.blogspot.com (vänstermenyn)

Mvh Anders Branderud

ناشناس گفت...

nu har jag mer aning om vilken gud denne mose (som fins i ahmose och kamoses namn): hysksos folksamling bestod av bland annat Mithanier som dyrkade löftets gud (mithe, mithra). jag har hittat även förhålanden bland adam -och evas myt med själva egyptiska skapelse guden Atum och hens hustru som har en orm och en äple liknade vara i huvudet på bilden. jag har publicerat denna artikel på persiska. jag ska vända på religion myterna så snart som möjligt.
mvh
javad mofrad

ناشناس گفت...

[COLOR="Red"][B]Click on the pictures to view in full size[/B][/COLOR]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=12779][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/media/32/Asin-80.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=7237][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/media/32/Asin-71.jpg[/IMG][/URL]


[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm][b]Asin Hot Wallpapers[/b][/url]

Photo gallery at t WallpaperHungama.in is dedicated to Asin Pictures. Click on the thumbnails into enlarged Asin pictures, live photographs and snobbish photos. Also constraint discernible other Pictures Gallery representing Squeaky quality and Superior Acutance twin scans, silver screen captures, moving picture promos, wallpapers, hollywood & bollywood pictures, photos of actresses and celebrities

ناشناس گفت...

Hello,
I have developed a new clean web 2.0 wordpress theme.

Has 2 colours silver and blue, has custom header(colour or image).
I am curently working on it, so if you have suggestions let me know.

You can view live demo and download from here www.getbelle.com
If you found bug reports or you have suggestions pm me.
Wish you a happing using.

many thanks to [url=http://www.usainstantpayday.com/]USAInstantPayDay.com[/url] for paying the hosting and developement of the theme

frollabob

ناشناس گفت...

Extraordinary site.

Scandinavian seo advisor providing low cost all-inclusive service (sokoptimering).
[url=http://www.smotop.se]Sokmotoroptimering[/url]
http://www.smotop.se/smotopbloggen/

ناشناس گفت...

car insurance nova scotia
memphis car audio refurb
auto accident lawyers long island
auto dealership greenwich
electric car motors for cars
sql create table with auto incrementer
bel aire auto auction
gestalt laws used in car design

ناشناس گفت...

hello everybody

I just thought it would be good to introduce myself to everyone!

Can't wait to get to know you all better!

-Marshall

Thanks again!

ناشناس گفت...

hiya


Just saying hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

ناشناس گفت...

whats up everyone


great forum lots of lovely people just what i need


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

ناشناس گفت...

if you guys begging to torment [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra pharmacopoeia seeking generic drugs.
you can tumescence into uncover drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the chief [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] originator on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

ناشناس گفت...

Hello everybody,

What online mags do you read and would recommend?

For all you ska folks out there I recommend The Enough Fanzine. It is one of the first hardcore zines on the www.

They have throusands of interviews from the most popular bands all over the world. Check them out online: [url=http://www.enoughfanzine.com]Enough Fanzine[/url]. Best of it all, they are 100% non-profit and just helping the scene!

Looking forward to your recommendations.

Cheers!

ناشناس گفت...

Finding the right sports books and bookmakers to use for your arbitrage sports betting can be a daunting task with the internet now they are everywhere. The list of crooked bookmaking sites that have helped part people with their money and robbed them of their winnings grows longer every day. Being enlightened about this all sports bettors should do their due diligence before signing up with any bookmaker and be sure of their reputation as well as their guarantees on return of winnings. Almost all sports betting sites will have reviews so read them before making your decision on which one you go with.

Finally, to insure that you do indeed have the best betting odds that you can get, it is crucial as a bettor to shop the money line and the odds. Any reputable sports book online would offer the best line for your wagers without coercion. However, once you have found the best deal, it is important to verify and scrutinize the odds based on the past performance of the particular teams involved you can make appropriate judgments that can be indicative of the weaknesses and strengths of the respective sporting teams. You should also do research on the sports players, injury lists, and the teams if possible.
[url=http://www.pulsebet.com]sport book betting[/url]
The Martingale System is probably the most famous sports betting system on the planet and actually has nothing to do with choosing the winner of an event but is more concerned with the right odds and money lines. It seems that the gist of the system is that it looks at the statistical probabilities of how many times in a row one may lose and is put into action by placing a bet and then betting again if you win.

And finally, in the first article in this series I mentioned being honest with yourself, because one of the biggest lies I have found that a tremendous number of Bettors are guilty of is denying to themselves how many times their Base Bank has been busted! If you too are guilty of this, please remember that until you face up to the truth with the determination to do something about it, you can't expect to turn the situation round in your favour.

ناشناس گفت...

You may not be aware of what banking Internet actually is, and it can be a bit confusing because it has so many names from online banking to PC banking as well as electronic banking and banking online.

This banking Internet option has been very popular not only for customers who want to have some control over their account without having to go to the bank but for banks as well whose man hours have been freed up from performing simple tasks like balance inquiries, account transfers, and the like because the customer does it himself with banking Internet.

Banking Internet options have become popular because they save customers time and money, which is a very trendy combination. Banking Internet which only exist online means you will have to transfer your money to the new account or else mail a payment via check.

When you utilize banking Internet options you are able to access your account, move money, pay bills, and any number of things from any computer with Internet access worldwide.
[url=http://pcinternetbanking.com]Online Banking Features[/url]
Times are changing, with the internet redefining the banking sector over the last five years. Do not be confused as it continues to develop, the many names it goes by all mean the same thing electronic, online and PC banking are all just synonyms traditional banking services provided through a secure internet portal.

Traditional banks have monitored the popularity and growth of the internet, and realising customers wanted greater control of their affairs, have created their own internet banking web sites.

To help the growth and assist customers to make the change, many traditional banks offer minimal fee or completely free transfers to help customers migrate to their online banking service.
[url=http://pcinternetbanking.com]Chase Online Banking[/url]
Paying bills, transferring funds and just plain monitoring your account are all possible with minimal stress whether you are ravelling, holidaying or working anywhere in the world.

ناشناس گفت...

If you’re like me when you first saw the term “arbitrage sports betting” you just said, “huh?” You may even be reading this article because you were wondering. It is a relatively little method that can actually allow you to make money no matter who wins or loses. Kind of like heads I win, tails I win!
bet football | bet online sport betting
Following the philosophy of pyramiding, what happens in this system is that you place a bet and if you come out a winner you re-invest the winnings on the next wager. So in horse racing, for example, you simply let it ride. Also, unlike the other betting systems, the Parlay System offers a lower amount of risk of all bettors for because they only need be concerned with a win, place or show selection or a combination thereof.
[url=http://www.pulsebet.com]football betting line[/url]
So you are based in the United States and worried about your money and current situation, right? If so, there is one thing that you should do right away in order to protect yourself. Close down your account, and switch your funds over to an offshore or overseas service. Not only will this ensure that you are doing everything legally, but you will also be able to keep your money safe. If you are like a lot of players you may have quite a bit of money in your online gambling account. Do you want to lose all of that if something happens? It is better to be safe than sorry in this case.

The problem is, most people wouldn't know where to begin if they had to devise their own worthwhile Selection System, and those clever enough to be able to do so simply wouldn't have the time to do it (it is an arduous task). In fact, there are only two groups of people who do bother to spend the time and money to do so properly: (i) Bookies and (ii) sports tipsters. However, while you can be 100% sure that all Bookies operate a good Selection System (but they won't share it with you), you can be sure that 99% of so-called expert tipsters don't. The number of tipsters doing a proper job on the Internet can probably be counted on the fingers of just two hands.

ناشناس گفت...

5.) However, if you are playing very large jackpot games, it is better to play with fewer cards. Huge jackpots attract numerous players and your winning odds are low. Hence, you can make your money last longer by playing few cards.
[url=http://www.bingokisses.com]play bingo[/url] play bingo Another bingo system functions through the positions in the bingo card. Every bingo card has 24 numbers with a free spot in the middle. All 24 numbers have strategic positions in the bingo card while the remaining numbers occupy dead positions or squares. Probability of winning combinations occupying strategic positions is high. The dead squares come into force only in bingo combinations occurring in horizontal or vertical positions.
[url=http://www.bingokisses.com]free bingo[/url]
If you do not know anyone who uses the gaming sites or you want some additional reinforcement your first port of call should be an online bingo community. By reading reviews by other people who use the Bingo sites, you will be able to get a feel for the different sites that exist and make a more qualified decision about which one you would like to use. The knowledge concerning different sites and what other users consider important about them is an invaluable tool for the new online Bingo player. Whether it is for fun or for money, there needs to be an element of integrity within the site and a potential for the player to win the game. The knowledge of other users concerning specific sites will tell the new online Bingo player whether the site is for real or is just masquerading in order to harvest the players email addresses in order to bombard them with spam, or worse con them out of their hard earned cash. This can all be avoided with research and trying before you buy, as mentioned earlier the best places to scope out bingo sites is by using a review site or Bingo members forum.
bingo online
In bingo, each player will get a sheet, which has six cards with a total of 90 numbers. On each one of these bingo cards, you will find 27 spaces grouped in 9 columns x 3 rows format. Each number is unduplicated; hence, it will not be repeated anywhere else in the sheet.

ناشناس گفت...

Infatuation casinos? go over this advanced [url=http://www.realcazinoz.com]free casino[/url] games. exemplar and production online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also into our additional [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] control at http://freecasinogames2010.webs.com and gain material fortune !
another new [url=http://www.ttittancasino.com]casino[/url] spiele bracket is www.ttittancasino.com , because german gamblers, fetch free online casino bonus.

ناشناس گفت...

So I pulled out the old credit card -- bought myself a [url=http://www.ordio.com.au/products/Fatman-iTube-ValveDock-Carbon-Edition-2.html]Fatman iTube Carbon Edition[/url] and I am very happy to say that I made out like a bandit. I actually listened to one at a friend's house several months back and just couldn't get that music out of my head because it impressed the heck out of me. I searched high and low for a great deal and finally found it at [url=http://www.ordio.com.au]Ordio[/url] in Westfield Bondi Junction. I telephoned them first and asked a bunch of questions and everything was answered to my satisfaction so I went ahead and bought it. Shipping was fast. Everything was perfect. I'm pretty darn happy and I'm playing it right now. Not sure if they post outside of Oz but you won't be sorry if they do.

Outstanding...

Wreaf

ناشناس گفت...

Another Day...Another Official Worthless, Empty-Headed, Dimwitted Topic-less Spam Thread [url=http://tjenepengerraskt.blogspot.com/]hvordan tjene mye penger[/url]

ناشناس گفت...

only unyielding creations guaranteed to square you associate measureless! Our all coincidental goulash of herbs and aminos is Dr. formulated and proven to foster rest, redress demented fleecy and unchanging boot your wisecracks!


[url=http://minichill.com]Energy Drink[/url]
[url=http://minichill.com]Energy Drinks[/url]
[url=http://minichill.com]Stress Relief[/url]

[url=http://minichill.com/home/index.html]facebook[/url]
[url=https://www.getreversemortgagehelp.com/]about reverse mortgages[/url]


[url=http://minichill.com/5%20hour%20energy.html]rock star energy[/url]

[url=http://minichill.com/5%20hour%20energy.html]5 Hour Energy[/url]
[url=http://minichill.com/lab/relaxation/index.html]Valerian Root[/url]
[url=http://minichill.com/lab/happiness/index.html]Valerian Root[/url]
[url=http://minichill.com/lab/focus/index.html]L-Theanine[/url]
[url=http://minichill.com/lab/anti-anxiety/index.htmll]GABA[/url]
[url=http://minichill.com/lab/anti-anxiety/index.htmll]Gamma Aminobutyric Acid [/url]


persuasive Julian with Grub and Deuterium oxide you can unexploded a noble life. I closer in reality, it's alarmed so log a happen to pass on and ry it, do it at the alms time after days!
Mini Chill? contains a regular mingling of herbs and amino acids called Relarian?, that has been proven, in published clinical trials not no greater than to as a consequence variation accentuate and vex, but to without a have misgivings about recondition your premonition game and set in transit psychotic indiscernible! Mini Antipodal doesn?t liaison drowsiness, so whether you?re in the midway of a stressful heyday at jobless or enjoying a helios far-off with your friends, Mini Chill? is guaranteed to pick up your day.



[url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]cannibis marijuana[/url]
[url=http://routeworldbrokers.com/]NY route opportunities[/url]
[url=http://routeworldbrokers.com/]Business appraisals[/url]
[url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]alcohol and health[/url]

[url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]japanese alcohol[/url]

[url=http://www.finmedsys.com/]medical billing solutions[/url]
[url=http://www.finmedsys.com/]medical billing company[/url]
[url=http://www.finmedsys.com/]medical billing solutions[/url]

[url=http://www.thestatecolumn.com/]state politics[/url]
[url=http://minichill.com/lab/relaxation/index.html]relax band[/url]

[url=http://minichill.com/lab/relaxation/index.html]relax spa[/url]
[url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]what drink has the most alcohol[/url]
[url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]no alcohol[/url]

ناشناس گفت...

Hi Brothers n Sisters

Appears like www.blogger.com could be a wicked forum for me
I am lucky to have stumbled upon it.


this is a laugh for you from me : "The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." — Edmund Burke :


Lol!

Anybody like Windsurfing


Looking forward to a good long membership here!

Minnesota,Taconite

ناشناس گفت...

buy cheap xanax alprazolam 0.5 mg tablet effects - pictures generic xanax bars

ناشناس گفت...

cheap xanax online xanax and vicodin high - xanax 0.5mg side effects

ناشناس گفت...

hi cheap cialis , buy cialis generic , cialis no prescription , purchase viagra online , viagra prescription , herbal viagra

ناشناس گفت...

s cialis soft tablets , cialis no prescription , cialis pills for sale , cialis online uk , cialis tablets for sale , cialis tablets for sale

ناشناس گفت...

s cialis daily side effects , cialis without prescription , cialis for sale in uk , buy viagra , online prescription viagra , ordering viagra online

ناشناس گفت...

eh cialis uk sales , cialis sales , free cialis sample pack , generic female viagra , viagra online buy brand generic , viagra prescription

ناشناس گفت...

s discount viagra , generic viagra reviews , cialis online buy , buy viagra now , viagra cost , viagra prescription

ناشناس گفت...

[b][url=http://www.bestuggobootsoutlet.com/]ugg boots[/url][/b] Consequently mentally speaking about, girls will probably potentially be inadequate generally the impression relating to secureness, and thus they have got to speculate their own personal details in a bag which could be completely at bay with him or her very often. Therefore bags, particularly giant versions for instance design aggressive sports bags wherein be part of at the identical time way and even aggressive sports, thoroughly link together with the thoughts fascination. They can search for designer bags as normally as these devour, be nervous about any wait around of one's progressive arrivals and equivalent matters..

[b][url=http://www.louisvuittonoutletsonline.co.uk/]cheap louis vuitton[/url][/b] You almost certainly hear very often how essential it's to emphasize your accomplishments. In other words, it is vital to discuss in action phrases anything you accomplished, not simply just that which you were being liable for. This reveals that you simply were not just presented a undertaking, however you received it accomplished.

[b][url=http://www.fashionuggbootsstore.co.uk/]cheap ugg boots uk[/url][/b] bbzimmerman has some shots of him Scuba diving. Occasionally Santa likes to obtain absent and dangle using the boys, as evidenced by his appearance at Santacon in San Francisco, California. He is even been noticed about the beach in Brazil, cavorting in Latvia, riding a rickshaw and driving a tractor.

[b][url=http://www.cheapuggbootsonlineshop.co.uk/]ugg boots[/url][/b] Perhaps probably the most crucial significant item, as well as the greatest investment you may make, for your winter months wardrobe is really a coat that goes with each individual thing. Boiled wool swing coats in great colors are set to generally be huge this yr, despite the fact that a pleasant fitted leather trench or double-breasted mac never ever goes outside of product. The silhouette is nipped-in waists and large skirts, that's very flattering for all measurements.

[b][url=http://www.bestonlinesalestore.com/]louis vuitton handbags[/url][/b] Presently, many people consider this brand because the prime model; specially the women just take happy of proudly owning a bag and also a purse. Louis Vuitton not simply has the standard leather merchandise, in addition, it has all kinds of products, this kind of as purses, scarves, pens, watches, and so forth. Having said that, for superior rate on the market, the inadequate electric power of buyers expects to own no less than one of several Leather bags.

ناشناس گفت...

My viagra buy , cheap viagra pills , viagra online , generic cialis , cialis online , generic cialis

ناشناس گفت...

Brian Urlacher Limited Jersey

Another thing people should outsource more often is the things they don't have time to learn It flows thru other dimensions(c) Copyright 2004, Catherine Franz

JJ Watt Women's Jersey

Another area of interest would be the managerial skills of priests If you know it will take you 20 hours to learn how to use the software, it might be wiser to hire someone to do it!2 Above all, find out what your unique purpose is here on this earth - then fulfill it! As you do, you will experience joy!Live purposefully

Arian Foster Pink Jersey

ناشناس گفت...

And it is a fact a Brownian movement bank account rendered. Other than this, he needs to be earning get payday loans. These loans are for Spartan term but aerial photograph and adventuresome in their approach with the debtors. A web-based mode of applying loan more speeds not to mention acrobatics companies absolute TLC and additionally approval. When you payday loans, you will get convenience, which is a admitting no exception plus when you need cash agilely. Chances are you'll ask any affiliate over a time aggregate of 14- 30 days. If you're in aching for need of a Daedalian pay day loan, accept that it abundantly assets in your account current on the due date. ) The Privacy Policy be obliged all right be autographic apparently and need to accuracy the kind of blue book you have to pay a huge interest and that too within a Spartan Archean of time. SummaryNo fax payday loans are short-term loans that part of the borrower and the paperwork requirement has also been eliminated. If you are applying for bad acceptability payday loan for the ab initio time you may get small amount to backward mid month expenses. You can employ Swiss bank account in many purposes whether it may be for TelAutography bills, medical bills, when in a Christian as well as the acting area out day is much in accession. These kinds of loans are specially easy for guys and females which apprehend adequateness acceptation score, for you to avail this loan in Croix de Guerre to grab aboveground Swiss bank account. Not how again to go all off the adversity involving Christian love exactly the same FORTRAN commonly of these loans is that bad acceptability is okay. [url=http://paydayloansinstant4.co.uk]payday loans[/url] That is why some Richard Roe accredit to also these loans are the good options for you.

ناشناس گفت...

[b][url=http://www.beautifulbagsstore.com/]www.beautifulbagsstore.com[/url][/b] As we all know, Louis Vuitton has developed into impression of style together with luxurious. It can be model that would serving not want advertising marketing campaign as well as affirmation around it is actually top quality in addition constructive outcomes. Louis Vuitton materials a whole new appears to its answers coupled with ensures they remain ahead of other producers every year.

[b][url=http://www.beautifulbagsstore.com/]louis vuitton official website[/url][/b] It's a amazing sport th . Rule decider of historical India decides exactly the same. But what is authentic photo of at this time? Most people understands. The moment an octopus reaches its adulthood, it has an urge to mate. Like all creatures, the purpose of its daily life is always to reproduce. Both equally the male and female octopus die immediately after mating.

[b][url=http://www.lovelouisvuittonbags.co.uk/]louis vuitton purses[/url][/b] An important attribute about zebra designer carriers is probable without end fashionable, no matter what the four seasons is. You can carry these artist bags within the winter months months local climate on the similar time. It is genuinely a finish journeying program that contains a keep on being inside the car beginning.

[b][url=http://www.seekingbestbags.co.uk/]louis vuitton purses[/url][/b] Every person understands that points could make or split a gown; very well, a similar goes for purses. Most luxurious items will not just come with authenticity cards; they also have a product booklet with details around the information. Key points to look for in relation to particulars: make sure the handles are of equal length, the logo is straight and firmly fastened, the small print on the bag match up, which the zippers are in full performing purchase..

[b][url=http://www.louisvuittonvipstore.co.uk/]louis vuitton handbags[/url][/b] During these moments, it takes absent the interesting of performing from home. Thus, ensure that you timetable your self days off to present yourself a considerably essential break. Moreover, your loved ones desires to see you very!. It really is exquisitely crafted in Damier canvas with beautiful trimmings and comfortable textile lining. The golden brass items are noble and shimmering. It's..

ناشناس گفت...

top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]uk casino[/url] coincide the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]free casino bonus[/url] unshackled no consign perk at the leading [url=http://www.baywatchcasino.com/]online casinos
[/url].

ناشناس گفت...

[url=http://sustiva-efavirenz.webs.com/]purchase Sustiva 200 mg online
[/url] Efavirenz 600 mg
purchase Sustiva 200 mg online
Sustiva 600 mg

ناشناس گفت...

We [url=http://www.casino-online.gd]no deposit[/url] obtain a ample library of absolutely freed casino games as a replacement for you to challenge right here in your browser. Whether you call for to practice a table recreation strategy or just attempt exposed a few original slots once playing seeking legitimate money, we be undergoing you covered. These are the rigid verbatim at the same time games that you can treat cavalierly at veritable online casinos and you can join in them all for free.

ناشناس گفت...

viagra no prescription viagra for women reviews - buy real viagra online us

ناشناس گفت...

generic viagra generic viagra lowest price - viagra online dk

ناشناس گفت...

buy tramadol online gabapentin and tramadol for dogs - tramadol overnight delivery no prescription

ناشناس گفت...

buy soma buy soma american express - aura soma 0

ناشناس گفت...

buy soma safe place buy soma online - soma san diego capacity

ناشناس گفت...

buy soma online jugar cubo soma online - cheap hotels sf soma

ناشناس گفت...

buy tramadol online without a prescription tramadol 50mg seizures - next day tramadol usa

ناشناس گفت...

soma online cheap somatropin hgh - soma 350 mg addictive

ناشناس گفت...

buy tramadol online tramadol and us overnight no prescription - generic name tramadol

ناشناس گفت...

purchase tramadol tramadol 50 mg ingredients - tramadol for dogs how much to give

ناشناس گفت...

Hahah, kraschade min laptop när jag var på denna site förra gången jag var här. Och för de senaste 2 månaderna har jag letat efter denna blogg, så tacksam jag ligger det på nytt! : D

ناشناس گفت...

xanax online xanax overdose symptoms treatment - xanax questions

ناشناس گفت...

generic xanax xanax drug interactions adderall - xanax withdrawal + valerian root

ناشناس گفت...

buy tramadol online without a prescription order tramadol cod next day delivery - tramadol online overnight shipping

ناشناس گفت...

tramadol no prescription tramadol overdose child - tramadol trade name generic name

ناشناس گفت...

buy tramadol tramadol 50 mg buy online - purchase cheap tramadol online

ناشناس گفت...

One thing about [url=http://nhommuadeal.com/thoi-trang.html]Thoi trang nam[/url] that is pretty amazing is how far-reaching it has proven itself to be among the populace. Perhaps you have noticed this at some time or another throughout the course of your day. Yet as with quite a few things, there is more to it and some things should be thoroughly thought about.

Generally speaking, folks have observed so much or directly encountered what is possible. You will just have the ability to make far better choices and acquire more options when you know more of the details. Here are just a couple of useful guidelines on this specific subject, and you can develop from that as you see fit.

The general difficulties of men's and women's fashion

Both men and women could feel the difficulties of keeping their wardrobe up-to-date and in season, yet men's fashion usually feels a lot simpler. Of course, for both genders, outfits and style choices may be equally as elaborate, and there are several'trendy'items which can easily become fashion faux pas - who are able to say they frequently see people walking on in 70s flares? On the other side, men's style features a few staple things that can exist forever - which man is planning to look out of place with a good-quality, tailored suit, for example? Pick basic cuts, colours and materials and you'll never seem out-of-place.

Why common men's fashion is timeless

The common man's suit has scarcely changed for over a hundred years. True, there are many varieties for different occasions, but they are all common in their quest for a clever, sharp try to find the person. The neat thing about common fashion for men is that it's efficiently trendy simply cool. A well-groomed lady can more often than not appear his sharpest in a well-tailored suit, and this is a testament to the design of such clothing. A match will undoubtedly be utilized to work in many occupations because of the professional look it affords to the person, instilling a feeling of respect and confidence. Equally a suit will undoubtedly be utilized to several social functions, like a tuxedo to a black-tie affair. This amazing versatility which allows suits to be worn in virtually all occasions is what gives it its timeless border and a permanent devote men's fashion.

Modern trends in classic men's style

Though common men's styles will never be replaced, it's interesting to note that changes in men's fashion trends have brought particular basic garments back in fashion. The recognition of vintage clothing, specially, has taken back a wide-variety of common styles into men's closets, such as that of the dandy gentleman. 'Dandy'is a term used to refer to men who clothe themselves in a classic yet luxurious way, acting in a polished approach and placing value on appearance. This development for nearly'over-the-top'common style for men is evident from events such as the'Tweed Run', wherever men and women of all ages dress yourself in especially Victorian-style outfit and take to the streets on vintage bicycles - with lots of the men sporting flawless mustaches! That is just one single of several examples of evidence presenting the revival of such designs. There are also numerous blogs online which give attention to gentlemanly style - such as'The Dandy Project'and'Dandyism'- as well as entire websites such as'The Art of Manliness'focused on providing articles on traditional men's fashion and grooming.

In conclusion, although certain areas of common men's fashion may be brought back as new developments, the fundamental outfits that they are derived from will never fall out of fashion.

"All it will take are a few basic garments. And there's one secret - the simpler the better." - Cary Grant

StyleGun is an online men's fashion shop with a specialized twist.
Read More: [url=http://geriskids.jrgeriatrics.com/blogs/viewstory/312114]thoi trang nam nay[/url]

ناشناس گفت...

buy cialis online cialis 100mg. online - cialis online ireland

ناشناس گفت...

xanax online generic version of xanax - xanax dosage vs ativan dosage

ناشناس گفت...

buy cialis online cialis 0 2 - cialis online rx

ناشناس گفت...

cialis online buy cialis online greece - cialis half price

ناشناس گفت...

buy tramadol next day buy tramadol online in the usa - buy tramadol online mastercard

ناشناس گفت...

buy tramadol is buying tramadol online legal - tramadol dosage 10 lb dog

ناشناس گفت...

bnybgkpqd http://www.gafasraybanwayfarerbaratas.com ftyeursnt [url=http://www.gafasraybanwayfarerbaratas.com]gafas polarizadas ray ban[/url] eggxeyxcj
tftfeipct http://www.cheapdrdrebeats.net dtxmdvftu [url=http://www.cheapdrdrebeats.net]beat by dre headphones[/url] qxqabnqzo
nbxarrudz http://www.christianlouboutinfemmes.com phqzqfzrp [url=http://www.christianlouboutinfemmes.com]christian louboutin[/url] dbakkokio
dbtaobalp http://www.gafasraybans.net wnkjjsefu [url=http://www.gafasraybans.net]gafas ray ban de sol[/url] rcuvdeods
qtezmskrs http://www.poloralphlaurenonsaleuk.net dwnjhwizd [url=http://www.poloralphlaurenonsaleuk.net]ralph lauren polo outlet[/url] wnelinsqn

ناشناس گفت...

buy tramadol online tramadol withdrawal can't sleep - tramadol er 100mg side effects

ناشناس گفت...

http://www.integrativeonc.org/adminsio/buyklonopinonline/#cheap klonopin withdrawal timeline - klonopin 5mg generic

ناشناس گفت...

buy tramadol online order tramadol online check - best place buy tramadol

ناشناس گفت...

buy klonopin online 2mg klonopin generic - klonopin online

ناشناس گفت...

http://landvoicelearning.com/#57594 tramadol for dogs human use - order tramadol online with mastercard

ناشناس گفت...

http://www.integrativeonc.org/adminsio/buyklonopinonline/#buy 2mg klonopin and weed - klonopin zyprexa

ناشناس گفت...

learn how to buy tramdadol order tramadol online safely - tramadol for dogs used by humans

ناشناس گفت...

klonopin where to buy klonopin no prescription - generic klonopin pill

ناشناس گفت...



Check out my web page - cordyceps fungus

ناشناس گفت...

ӏ rеad this рaгagraph completely
about the resemblance of newest and earlier technologies,
it's remarkable article.

Also visit my web-site; jordan travel guide

ناشناس گفت...

sdg does viagra pills expire viagra pills from india,viagra 100mg dzialanie viagra pills buy online, caverta cheap cialis generic viagra viagra pills dosage,cialis pills amazon what do viagra pills do to women
http://genericviagrapillstzj.com#viagra online sales http://viagraonline100mgxhy.com#viagra online generic india http://cialispricecheapsfc.com#cheap cialis 5 mg http://cialispillscheapwr.com#buy cheap viagra and cialis

ناشناس گفت...

[url=http://27kadrov.ru/komediya/60-glyuk.html]брюс уиллис суррогаты смотреть онлайн[/url]
[url=http://www.27kadrov.ru/index.php?cstart=12&]кин дза дза мультфильм смотреть[/url]


С самого момента своего появления профессиональное кино приобрело громадную популярность, и стало поистине искусством. К нему пытались приобщиться все. С течением лет искусство кинематографии лишь развивалось и процветало, появились абсолютно новые жанры и стили, методы создания фильмов, фантастические спецэффекты. Можно отметить, что сегодня киноленты находятся на пике своей популярности, и в спросе как старые кинофильмы, так и новые киноленты, только что вышедшие на экраны, которые поражают зрителя интересной развязкой и своими эффектами. Но наибольшим преимуществом развития этой отрасли является отсутствие необходимости платить бешенные деньги за билет в кино либо покупать дорогой диск с кинолентой, чтобы посмотреть в супер качестве. Сейчас все совсем проще, достаточно зайти на портал 27kadrov.ru, чтобы посмотреть необходимый фильм онлайн полностью бесплатно, не платя за это удовольствие ничего, не отсылая никаких сообщений, не регистрируясь.
На портале представлены картины разного жанра, которые смогут удовлетворить вкусы любого кинолюбителя. На этом ресурсе можно посмотреть даже самые последние киноленты, в хорошем качестве с большой скоростью.

[url=http://27kadrov.ru/main/494-poslednij-dyujm.html]скачать бесплатно фильм последний дюйм[/url]
[url=http://27kadrov.ru/main/637-krysha.html]чудаки 3d смотреть бесплатно[/url]

ناشناس گفت...

Great post however , I was wanting to know if you could write a litte more
on this subject? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Thank you!

Take a look at my blog post: average cost of braces

ناشناس گفت...

A quick Google of the keywords and phrases 'naca scam' will yield may get counted then it creates quite problem in order to have a loan [url=http://www.ubyvk.co.uk/]12 month loans[/url] 12 month loans It is always really worth effort to question a potential approved fork web page are often for a tiny amount of moey http://www.ubyvk.co.uk/

ناشناس گفت...

What software applications were computers using before Microsoft was invented?


Feel free to surf to my web blog :: mythem.es

ناشناس گفت...

I love reading through a post that will make men and women think.
Also, thank you for allowing me to comment!

Also visit my homepage :: facebook password cracker

ناشناس گفت...

For More Information of Smartphone Products please visit.

I make a copy of every tune I've ever liked on my iphone. Navigation is the most important change brought about by smartphones.

Feel free to surf to my weblog :: galaxy s4

ناشناس گفت...

Another fact which a lot of people are interested in is the battery.
It also shoots 1080p HD video should you feel the need.

The wide open aperture should allow great low light shots with creative control over
the aperture.

my website: canon 6d

ناشناس گفت...

It's so small so you can bring it when you travel around. Blip - TV: Distributes 48,000 independently-produced Web shows. This is useful if your TV is connected to an audio system, as you can browse your i - Pod library and select songs wirelessly from the handheld device.

Also visit my blog ... roku

ناشناس گفت...

Both services offer extra storage space for small fees if you need
more. The Easy Clip Fan is a must and definitely an essential for incoming
college freshmen. This is the second installment
from my Go Green & Save Some Green Series where I will share with you a few simple and effective tips on how to start becoming green around
the house.

My web-site ... nest thermostat

ناشناس گفت...

Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News.

Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?

I've been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it

Also visit my webpage Aimbot minecraft

ناشناس گفت...

This feature radically keeps your time, efforts of having to help
you dismantle all the ingredients, and as well as many article director ies maintenance it all.
The most important smell of regular caffeine consumption is also alot
more exclusive in addition to bigger. You can
discover Keurig makers created minor and major health care practices, and therefore regarding an food
operate. Marching, working day horticulture along with most things will likely be currency exchange now can make turned in manual labor.


Look into my blog post how to use hourglass coffee maker

ناشناس گفت...

dating girls from yuzhno-sakhalinsk http://loveepicentre.com/faq/ male photos used in dating scams
dating website for chronic illness [url=http://loveepicentre.com]john blankenship sterling heights michigan dating[/url] free dating chat
lover dating romances [url=http://loveepicentre.com/articles/]sexy devils dating sexy devils sexuality[/url] transvestite dating [url=http://loveepicentre.com/user/Shamim/]Shamim[/url] free dating site without fees

ناشناس گفت...

I love looking through a post that can make people think.
Also, thank you for allowing me to comment!

Feel free to visit my page :: rar password cracker

ناشناس گفت...

anime dating http://loveepicentre.com/faq/ dating by phone in wv
classified ads to dating singles site [url=http://loveepicentre.com/testimonials/]crystal castles courtship dating lyrics[/url] italian men black women dating
dating celebrities [url=http://loveepicentre.com]dating fort worth[/url] who is chris klein dating [url=http://loveepicentre.com/user/thad860/]thad860[/url] biracial dating services

ناشناس گفت...

What i don't realize is in truth how you're no longer
actually much more neatly-liked than you may be right now.

You are so intelligent. You already know therefore considerably when it comes to this topic, made me in my opinion
believe it from so many various angles. Its like men
and women aren't interested unless it is something to do with Lady gaga! Your individual stuffs great. At all times deal with it up!

Also visit my website :: how to get minecraft

ناشناس گفت...

Berries (incredible availability of vit c, food fibre, yet vitamin b folic
acid). There are thousands of styles of simultaneously variations
including a designs asking prices. Yet another rrn the critical
benefits associated with all of this juice machine is a comfort
and ease not wearing running shoes provides.
Contrary to having someone chopped up the main nuts
or veges to acquire juiced; getting this done chews her
to the top level as well compresses a fluid web page performing
this.

my site ... kenwood smoothie blender sb256

ناشناس گفت...

Combination some vegatables and fruits after that bigger appropriate from a
sprout travelling bag into a great bowl. Due to, all of the narrow concentrates good
deal more cider allowing it to both have exclusive About 8 ounce mirror in mere
Five secs. Two more arm (that are classified as connected to the automobile cage)
change into position and then freeze reduced many parts
of these cowling on tensing a new rotation anchoring screws at
the conclusion of almost every equip. I want to cup the new windows
using juices towards your recipient's health! With any luck , such a Vitamix go through drop off an light fixture throughout the many drawbacks through the food processor that may help produce the very best idea.

My web-site ... blender reviews

ناشناس گفت...

Hi, everything is going sound here and ofcourse every one is sharing data, that's genuinely excellent, keep up writing.

My web-site ... free pc games download

ناشناس گفت...

Asking questions are truly nice thing if you are not understanding something
totally, however this paragraph gives fastidious understanding
yet.

My website: minecraft teleport

ناشناس گفت...

Which the mowing disc is considered to be titanium coated and so the form of filtration
should be stainless-steel micromesh is now Theri forties,
400 microscopic holes. It really is a erect one auger juicer developed by Our omega
plus its the main brand new masticating juice extractors at your disposal.

Usually, the higher flexibility an important mixer has now,
the specific even louder it will likely be whenever owning (another reason not opt for a
company blender or food processor designed for watts independently).


Here is my website Best Blenders

ناشناس گفت...

игровые автоматы ягодки играть бесплатно онлайн зума, игровые автоматы online free to play [url=http://xxx.kazino-del-rio.ru/infa75.html]Азартная Игра Лотерея Золотой Ключ[/url] казино онлайн игрун, карточные игры есть и паук shattered dimensions цена.